Céginformáció

A Telimpexről

 

Ha egy átlagos cég lennénk, akkor itt arról kellene írnunk, hogy mi a történetünk. Arról, hogy ki alapította a céget, hány fős, mit tartunk fontosnak, mi a küldetésünk, és kihagyhatatlan lenne, hogy dinamikusan fejlődő, fiatalos a csapatunk. Persze nem hagyhatnánk ki a cégvezetőt sem, büszkeségből.

Csakhogy ez unalmas és érdektelen.

Fontosabbnak tartjuk ezeknél azt, hogy szívesen lennénk a partnerei. És mindent meg is teszünk ezért. A tökéletes és kompromisszummentes minőség mellett a lehető legjobb ár érték aránnyal, a leggyorsabban, raktárról, telephelyről kínáljuk Önnek a termékeinket, melyek közül többnek a gyártói, exportőrei vagyunk.

Tudjuk, hogy a munkája nem állhat meg, gyorsan szeretné: ezért szinte azonnal ki tudjuk Önöket szolgálni. Azt is tudjuk, hogy fontos az ár, ami nem lesz gond, hiszen több termékünket gyártjuk, így biztosítjuk a tökéletes minőséget és a legjobb árakat.

Természetesen – mint minden cégnek – nekünk is van történetünk, de abban bízunk, hogy még csak a történet elején járunk. És abban, hogy éppen most találtunk meg egy új partnert: Önt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kattintson ide.

Ha szeretné megismerni a termékeinket, akkor ide kattintson.

telimpex zrt