MAGUNKRÓL

Az Telimpex Hungária Zrt. magyarországi befektetők alapították 2013. júliusában azzal a céllal, hogymeghatározó piaci részesedéssel rendelkezzen a magyarországi építőipari piacon. Célunk az, hogy a lehető legszélesebb termékpalettával rendelkezzünk, és egy komplett piaci szegmenst tudjunk lefedni.

Napjainkban elmondható, hogy számos viszonteladóval rendelkezünk az ország egész területén. Partnereink között megtalálhatók a kis tűzép telepeken át, a nagy beszerzési társulások is. Célunk az, hogy együtt fejlődhessünk a viszonteladó partnereinkkel egyetemben. Ezért a legfontosabb hangsúlyt a partnereink gyors, rugalmas kiszolgálására fektetjük.

A gyors és rugalmas kiszolgálás érdekében Cégünk 2 telephellyel rendelkezik. Az első számú telephelyünk Budapesten, a 15. kerületben, az M3 Logisztikai Központban, a Visonta u. 1. szám alatt található. A második telephelyünk Debrecenben, a Trans-Sped logisztikai központban, a Vámraktár u. 3 szám alatt található.

Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük a partnereink véleménye alapján. Hiszünk abban, hogy ez elengedhetetlen a további fejlődéshez.

Folyamatosan kutatjuk Európa szerte az újabb építő anyagokat, gyártókat. Hiszen csak így tudunk lépést tartani a gyorsan változó piaci kihívásokkal.

További célként határoztuk meg, hogy csak minőségi építőanyagokat szeretnénk forgalmazni. Tudjuk, hogy a minőséget meg kell fizetni, de az hosszabb távon kifizetődő.

Ha minőségi építőanyagokat, és gyors, rugalmas szolgáltatásokat szeretne, a Telimpex Hungáriát bátran keresse!

PARTNEREINK