Hírek

Bár az idei tél - különösen a február - elkényeztetett minket, hiszen alig fagyott, napközben 10 fok körül alakult a hőmérséklet - a fűtésszámla továbbra is a legmagasabb téli rezsi. Egy egyszerű hőtükör segíthet takarékoskodni, remek megoldás az utólagos fűtéscsökkentésre is. De mi a hőtükör és mire való? Megírjuk.

Belső folyamatainkat, területeinket folyamatosan fejlesztjük ezzel is segítve a Vevőink munkáját

Sok partnerünkkel bszélgettünk a beszerzési tapasztalataikról, amely során megállapítottuk,  hogy az építési anyagok kiegészítő termékeinél kevesebb figyelmet fordítanak az árra.  Mivel jár ez a "elnéző" figyelem? 

A kajak kenu az a sport, ahol, amiben a kitartás, a kemény edzések mellett akár századmásodpercek, kilogrammok vagy egyetlen „jó húzás” dönthet arról kiből lesz győztes, magyar bajnok, vagy akár olimpikon. A Telimpex évek óta támogatja a Vitalitás SE Balassagyarmat kajak kenu szakosztályát.

Drámai. Őrületes. Egészen elképesztő, vagy éppen soha nem látott. Cikkcímek és jelzők, melyekkel az építőiparban tapasztalható áremelkedést jellemzik az újságírók, a megrendelők és a teljes piac. Hogyan lehet ebben az őrületben versenyképes árakon értékesíteni? Elmondjuk.