Hőtükör fóliák

10termék 110
A poliészter mikroréteggel védett alumínium fóliával kasírozott légpárnás fólia egyesíti magában a hővisszaverő, hőszigetelő és párazáró képességet, így a fólia alkalmas hővisszaverő épületszerkezetek kialakítására. A tetőfólia a hősugarak 92%-át visszaveri. Használatával nagymértékben nő a lakótér komfortossága.
Raktáron
A fólia hővisszaverő és párazáró képességgel rendelkezik. A szarufák belső síkjára rögzítve csökkenti a belső tér hőveszteségét, és megakadályozza a belső térben keletkező pára bejutását a hőszigetelésbe. Meggátolja az egészségre káros üveg-, illetve közetgyapot por bejutását a lakótérbe. A tetőteret védi a kihüléstől, 20 %-kal is csökkentheti a tetőtér fűtési költségeit.
Raktáron
Mérsékelten páraáteresztő tető-alátétfólia egyszeres tető átszellőztetéssel normál páraterhelésű épületnél (fokozott min. Sd 25 m belső oldali párafékező fólia használata mellett) szabadon belógatva 25° hajlásszög feletti tetőknél, normál hőterhelésre._x000D_
Raktáron
Hővisszaverő és párazáró képességgel rendelkező hőtükörfólia, két polietilén réteg közé helyezett hálószál erősítéssel.
A szarufák belső síkjára rögzítve csökkenti a belső tér hőveszteségét, és megakadályozza a belső térben keletkező pára bejutását a hőszigetelésbe.
Meggátolja az egészségre káros üveg-, illetve közetgyapot por bejutását a lakótérbe.
A tetőteret védi a kihüléstől, 20 %-kal is csökkentheti a tetőtér fűtési költségeit....
Raktáron