Hírek

Díjmenetesen kiszámoljuk Önnek! Kiegészítő termékeinkre pedig kedvező ajánlatot adunk!

2021.06.28 22:13
Díjmenetesen kiszámoljuk Önnek! Kiegészítő termékeinkre pedig kedvező ajánlatot adunk!

Sok partnerünkkel bszélgettünk a beszerzési tapasztalataikról, amely során megállapítottuk,  hogy az építési anyagok kiegészítő termékeinél kevesebb figyelmet fordítanak az árra.  Mivel jár ez a "elnéző" figyelem? 

Tudjuk, hogy az építőipari cégeknek előny, ha a termékeket egy helyről tudják megrendelni. Ennek több nagyon fontos összetevője van. Az első, hogy ha egy helyről rendelnek mindent, nagy valószínűséggel egyedi árat kaphatnak. Második fontos szempont, ami összefüggésben áll az előbbivel, hogy nem csak a termékek árából lehet lefaragni, hanem a szállítás díja is kedvezőbb.

Igen ám, de a kedvezőbb árakat leginkább a fő termékkategóriákra kapják, a kiegészítő termékek (mint például hőszigeteléshez, vízszigeteléshez, tetőfedéshez, stb. köthető tartozékok)  felett sok esetben elsikkadnak. 

Néhány partnerük kérését teljesítve megvizsgáltuk, hogy milyen beszerzési szokásaik vannak, hol, hogyan tudnának még jobban odafigyelni a kiadásaikra.

Ennek eredményeként az egyik  tapasztalat, hogy amikor hő-, vízszigetlő egyéb fő termékeket rendelnak az aktuális beszállítójuktól, gondosan figyelve az árra, a főtermék kiegészítő termékeinél ez a figyelem már nem annyira alapos. Ennek az okai a gyorsaság, kistétel szám, a nem látványos árkülönbségek. Viszont ha ezeket a kistételekből adódó különbséget összeadjuk éves szinten, szemmel jól látható plusz kiadás kerül a felszínre. akár éves szinten legalább egy teljes ember bérét meg tudták volna sprólolni, úgy hogy jó minőségű árut kapnak továbbra is.

Szeretné Ön is pontosan megtudni, hogy mennyi pénzt takaríthatna meg a cégének, ha a minőségi kiegészítő termékeket tőlünk vásárolná meg? 

Hívjon, vagy írjon nekünk! DÍJMENTESEN kiszámítjuk! KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEKRE KEDVEZŐ AJÁNLATOT ADUNK!

info@telimpex.hu